Propostes noves per aprendre aquest 2024 a l’Ateneu

Si entre els teus propòsits per l’any nou està aprendre i estudiar noves matèries, et presentem les novetats que hem preparat per aquest trimestre a l’Ateneu. Tindrem el luxe de tenir com a professor el reconegut escriptor Andreu Martín, que ofereix el taller Una novel·la policíaca a moltes mans, on escriurem una novel·la col·lectiva mentre aprenem les tècniques del gènere negre.

Una altra de les novetats és el curs amb l’antropòleg Francesc Carol on ens acostarem a l’àmbit de la família dins de l’antropologia, o la proposta de Ioga tibetà. Lujong de la mà de Sonam Drolkar, que combina tres aspectes: la forma, el moviment i la consciència plena.

Podrem conèixer també les propietats i utilitats dels olis essencials en un taller d’Aromateràpia amb Carmen Rosa Gómez, o fer una revisió de la funció de l’art al llarg de la història que serveixi per aproximar-nos i gaudir l’art actual amb el curs  Quo vadis, art? Amb Jesús Ángel Prieto Villanueva.

Oferim també diversos monogràfics de fotografia amb el mòbil o d’informàtica, un curs d’Artteràpia i creixement personal, tallers per aprendre a fer diferents tipus de pans, un curs de cuina en francès i fins i tot monogràfics d’història de la música clàssica.

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa