Artteràpia i creixement personal

Taller per afavorir l’autoconeixement i el creixement personal i obtenir eines per millorar la qualitat de vida, dins d’un marc artterapèutic, i mitjançant el procés creatiu i la pràctica artística.

Cicle de 6 sessions experiencials i pràctiques on es potenciarà l’autoconeixement a través de l’auto observació, el procés creatiu i la pràctica artística.

A través d’eines i recursos de l’Artteràpia, es treballaran diferents temàtiques per a afavorir el creixement personal i connectar amb la potència de lo vital. Descobrireu quines són les vostres creences limitants, des d’on us relacioneu amb els altres, com genereu els vostres vincles…..

El curs està enfocat a descobrir la potencialitat de cadascú, obtenir nous recursos i instaurar hàbits saludables per al dia a dia. Descobrir que l’important no és el que ens passa, sinó el que nosaltres fem amb allò que ens passa.

L’Artteràpia no es centra en el resultat estètic, sinó que es centra en el procés creatiu que experimenta la persona mentre crea, i en el diàleg que s’estableix entre la persona i l’obra. Es generarà un espai segur i de no judici.

Hi hauran pràctiques individuals i treball en grup, amb els beneficis que aquest comporta  (fer de mirall, ampliar la mirada, afavorir el vincle, i generar el suport mutu)

No cal tenir coneixements ni habilitats artístiques per a fer el taller.

Eines per millorar la  qualitat de vida, dins d’un marc artterapèutic, mitjançant el procés creatiu i la pràctica artística

En aquests moments aquest curs no està diponible.

Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informats si el tornem a programar.

Disculpeu le molèsties.

Cal portar:

  • Bloc de dibuix o llibreta amb folis blancs DinA4 o DinA3.
  • Llapis i goma, bolígraf.
  • Qualsevol element creatiu de color (per exemple: aquarel·les, ceres, retoladors, llapis de colors…) 

Elsa Pons Figueras

Màster i postgrau d`Artteràpia Transdisciplinar i Desenvolupament humà, llicenciada en Belles arts per la UB i artista plàstica amb més de 30 exposicions. Fa més de 20 anys que es dedica al món de la docència artística ajudant a les persones a descobrir, despertar i potenciar els seus recursos creatius.