Coneix els guanyadors del Concurs de Pessebres edició del 10è aniversari

Mª Rosa Llunell i Adrià Pros i Torres ex aequo, Família Sagalés Mas, Esbart Sant Cugat i Viaró Infantil es proclamen guanyadors de les quatre categories de la desena edició del Concurs de Pessebres que organitza l’Ateneu Santcugatenc, mentre que Ana-Lúa del Pozo Martín guanya el Millor Pessebre Infantil/juvenil, premi concedit conjuntament amb Òmnium Cultural.

L’Ateneu fa entrega d’un reconeixement a la família de Manel Sánchez per tots els anys de suport i implicació amb l’Ateneu i per la seva contribució a la recuperació del Concurs de Pessebres, que enguany celebrava el desè aniversari.

El jurat també ha concedit mencions especials als pessebres en finestra que destaquen per la seva monumentalitat, atractiu i fidelitat a la cita.

42 pessebres s’han presentat en aquesta edició del Concurs de Pessebres que organitza l’Ateneu en les 4 categories establertes: Popular, Artístic, Innovador i Col·lectiu, així com a un premi Infantil/juvenil patrocinat per Òmnium Cultural. A banda dels tres premis per categoria, que en alguns casos han tingut més d’un guanyador, hi ha hagut diferents mencions especials i accèssits per posar en valor l’originalitat i la qualitat de les propostes presentades.

L’Ateneu ha donat a conèixer el nom dels i les guanyadores en l’acte d’entrega de premis que ha tingut lloc avui dijous 28 de desembre al pati de l’Ateneu, acompanyat de la ja tradicional xocolatada i després de finalitzar el recorregut musical dels pessebres exposats en les finestres del centre amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

El jurat que ha valorat els pessebres presentats ha estat conformat per Jaume Ibars, soci de l’Ateneu i artista plàstic; Elizabeth Quito, artista i professora dels cursos de dibuix de l’Ateneu i Artur Ribera, fotògraf. Els premis consisteixen en un seguit de productes gentilesa de la Pastisseria Sàbat, Vins Noé, Òmnium Cultural i l’Ateneu Santcugatenc.

A més a més, volem fer un agraïment especial pels pessebres en finestra amb què els santcugatencs i santcugatenques ens han obsequiat durant les dates nadalenques, podent ampliar així el mapa del recorregut any rere any.

 

Categoria Infantil/Juvenil (premi Òmnium)

Ana-Lúa del Pozo Martín

 

Categoria Col·lectiu

1r premi: Viaró Infantil

2n premi: Llar d’Avis de Sant Cugat

3r premi: Escola Santa Isabel

 

Categoria Innovador

1r premi: Esbart Sant Cugat

2n premi: Re-Read Sant Cugat

3r premi: Marta Marcet

Accèssit: Roger Cusidó Diez

 

Categoria Popular, memorial Manel Sánchez

Menció especial: Cal Crispín

Menció especial: Josep Casas Llongueras

1r premi: Família Sagalés i Mas

2n premi: Miquel Ursul Masó

3r premi: Rosa Maria Rifà

3r premi: Pepi Tortosa Morales

 

Categoria Artístic

Menció especial: Joan Troyano Cussó

1r premi: Mª Rosa Llunell Pahissa

1r premi: Adrià Pros i Torres

2n premi: Sergi Sánchez Dueñas

3r premi: Òptica Mira-sol

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa