Cursos de Nadal a l’Ateneu

Us presentem els cursos que hem preparat per Nadal a l’Ateneu!

Els més joves, d’entre 10 i 16 anys, tindran ocasió de fer durant les vacances de Nadal el curs de fotografia Fem un clic al Nadal. Es tracta d’un curs que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i té un cost de 5€ i es materialitzarà en una exposició que tindrà lloc a l’Espai de Trobada el 18 de gener a les 18 h.

Pels qui encara escriuen postals i els agrada decorar les taules de Nadal podran fer el curs Lettering de Nadal, o Patchwork de Nadal. Si el que t’interessa és cultivar plantes de Nadal et proposem el curs Kokedama : Flor de Nadal.

I pels que prefereixen sorprendre cada Nadal amb els dinars familiars, oferim el Taller de pa artesà: pans nadalencs, el cursos de cuina Plats que fan festa, Cuina Vegetariana de Nadal, Cuina de Nadal o Pica-pica de Nadal. I el taller de pastisseria creativa Cupcakes de globus de neu.

I per acabar, us recordem que podeu participar al Concurs de Pessebres de l’Ateneu o inscriure els més petits al Taller de Pessebres per infants i joves.