Pica-pica de Nadal

Per mimar i estimar els nostres aprendrem aperitius i petits entrants de Nadal per engalanar la taula abans dels plats tradicionals.
Deixem entrar la innovació junt amb la tradició culinària.
Durant la sessió s’expliquen pas a pas algunes receptes , des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
No cal tenir coneixements previs de cuina.
Dilluns de 19 a 21 h
18 de desembre
Preu: 29€ (sòcia/soci: 26€)
Dijous de 19 a 21 h
14 de desembre
Preu: 29€ (sòcia/soci: 26€)
Professora:
- Anna de Pablo Márquez
Conceptes a treballar:
- Innovació i presentació per una taula engalanada
És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna