Cuina de Nadal

La cuina està plena de secrets i trucs. Durant els dies de Nadal, que qui cuina acostuma a tenim molts comensals, sovint és difícil sorprendre’ls amb un plat diferent però que alhora segueixi la tradició.
Manel Gallego ens ensenya a cada sessió un menú diferent (primer i segon plat) per un dels dies festius del Nadal.
Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
Cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.
Dilluns i dimarts de 19 a 21 h
11 i 12 de desembre
Preu: 56€ (sòcia/soci: 49€)
Professor:
- Manel Gallego Miralles
Conceptes a treballar:
- Plats tradicionals de Nadal
- Plats moderns de Nadal
- Tècniques de cuina avançades
- Receptes elaborades
Manel Gallego Miralles
Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.