Cuina de Nadal

La cuina està plena de secrets i trucs. Durant els dies de Nadal, que qui cuina acostuma a tenim molts comensals, sovint és difícil sorprendre’ls amb un plat diferent però que alhora segueixi la tradició.

Manel Gallego ens ensenya a cada sessió un menú diferent (primer i segon plat) per un dels dies festius del Nadal.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Dilluns i dimarts de 19 a 21 h

11 i 12 de desembre

Preu: 56€ (sòcia/soci: 49€)

Professor:

  • Manel Gallego Miralles

Conceptes a treballar:

  • Plats tradicionals de Nadal
  • Plats moderns de Nadal
  • Tècniques de cuina avançades
  • Receptes elaborades

Manel Gallego Miralles

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.