Cuina vegetariana de Nadal

En aquest monogràfic Laura Torres ens donarà idees per poder adaptar els plats clàssics de Nadal a la dieta vegetariana.

S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho.

El format de les classes és masterclass, tot i que l’alumnat podrà col·laborar si ho desitja.

No calen coneixements previs de cuina.

Divendres de 19 a 21 h

16 de desembre

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€)

Els clàssics del Nadal adaptats a una dieta vegetariana

Professora:

  • Laura Torres Gandía

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Informació nutricional
  • Plats de Nadal vegetarians

Laura Torres Gandía

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 6 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu i diferents mongràfics de cuina vegana i vegetariana. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.