Cuina vegetariana de Nadal
En aquest monogràfic Laura Torres ens donarà idees per poder adaptar els plats clàssics de Nadal a la dieta vegetariana.
S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho.
El format de les classes és masterclass, tot i que l’alumnat podrà col·laborar si ho desitja.
No calen coneixements previs de cuina.
Divendres de 18 a 20 h
1 de desembre
Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)
Els clàssics del Nadal adaptats a una dieta vegetariana
Professora:
- Laura Torres Gandía
Conceptes a treballar:
- Receptes sanes i saludables
- Informació nutricional
- Plats de Nadal vegetarians
Laura Torres Gandía
Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 6 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu i diferents mongràfics de cuina vegana i vegetariana. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.