Participa en la nova edició del Concurs de Pessebres de l’Ateneu

L’any 2013 l’Ateneu va recuperar el Concurs de Pessebres que històricament havia organitzat l’entitat, i des de llavors cada any ha anat creixent la participació fins arribar als més de 30 pessebres inscrits dels últims anys. El passat 28 d’octubre es van obrir les inscripcions per participar en aquesta edició, i es podran fer efectives fins el 12 de desembre.

El Concurs de Pessebres està obert a tots els veïns i veïnes del municipi de Sant Cugat, i s’hi poden presentar tot tipus de pessebres, classificats en quatre categories: popular, artístic, innovador i col·lectiu.

Es tindrà en compte l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material, estil, tècnica i mides. El jurat també valorarà el millor pessebre presentat per infants de Sant Cugat amb un premi especial patrocinat per Òmnium Cultural.

L’acte d’entrega de premis tindrà lloc el dijous 28 de desembre a les 19 h a l’Ateneu, i està patrocinat per Pastisseria Sàbat, Vins Noé, Òmnium Cultural i l’Ateneu. Terminarem amb una xocolatada oberta per tothom, però  prèviament es farà el ja tradicional recorregut pels pessebres en finestra.

Com cada Nadal, l’Ateneu organitza unes rutes musicals pels pessebres en finestra del centre. Les dates del 2023 encara estan per definir, però comptarem amb l’acompanyament musical de l‘Escola Fusió i l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

Scheduled Notícies Activitats