Recital poètico-musical Passarel·les, amb Rosa Mª Arrazola i Claudia Cabero

Entrada gratuïta amb inscripció. Reserva la teva plaça en aquest enllaç.
Amb motiu de la V convocatòria del Concurs de Videopoesia que organitza l’Ateneu, i coincidint amb les dates de celebració del 8M, Dia de la Dona Treballadora, hem organitzat aquest recital poètico-musical que neix de la sinèrgia artística generada entre la poeta Rosa Mara Arrazola i la cantant Clàudia Cabero.

Un viatge articulat a través de la paraula de la Rosa Maria Arrazola, amb una selecció de poemes pertanyents als seus llibres Xiscles, Rai, Constel·lada, Nero Nero Nas i Buit de Març, i de la música de la Clàudia Cabero, amb algunes cançons del seus discos Melic (autoeditat, 2018) i Aorta (U98, 2019), i una selecció de cançons d’altres compositores i cantautores. El tàndem Rosa-Clàudia s’endú el premi Miquel Martí i Pol del XI Certamen Terra i Cultura 2019 per a la musicació de “Dona-dindi”.

Aquest espectacle rep el seu nom en préstec d’un poema de la Felícia Fuster, i pretén endinsar-vos a través de la paraula i la música en un homenatge a totes les cares de la dona: La dona mar, aigua que ens és vida, la dona terra, que trepitja i arrela i teixeix un fil des dels avis, àvies als fills, filles. La dona que recorda tradicions i canta dites i cançons populars on hi ha la memòria de totes, la dona reivindicativa, que se sap marginada a moltes parts del planeta i lluita per la seva llibertat amb força i constància. Totes les dones, les velles i belles, les fartes i fortes i totes les que es planten per seguir sent.
Scheduled Programació Cultural Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa