Presentació del llibre “Liderazgo y management”, d’Héctor Santiago

El dimarts 26 de setembre a les 19 h a la sala d’actes de l’Ateneu acollirem la presentació del llibre Liderazgo y management, d’Héctor Santiago. Una recopilació de recomanacions, notes i consells personals i professionals relacionats amb la gestió empresarial i el lideratge. Lideratge, preparació, exemplaritat, motivació, relacions…Ens acompanyes? Entrada gratuïta fins completar aforament.

Amb estil directe, Héctor Santiago, aborda temes basats en la seva experiència i la d’altres professionals, relacionats amb comunicació, estratègia, reptes, talent, cultura, ètica, gestió del temps i persones. El que es pretén amb aquesta publicació és aportar als lectors una recopilació de notes, consells i detalls sobre management i lideratge per a posar en pràctica i desenvolupar la gestió professional i personal adequades a les necessitats concretes de la seva organització.

Un llibre pràctic per al nostre dia a dia, que ens ajudarà a millorar la nostra gestió i lideratge i a convertir-nos en millors persones.

SOBRE HÉCTOR SANTIAGO
Héctor Santiago és Enginyer en Telecomunicacions (UPC) i Electrònica (UAB), a més de MBA per l’Institut d’Estudis Empresarials. Afirma que existeixen tres pilars per al desenvolupament personal: aprenentatge, constant flexibilitat i vocació, a més d’actitud.

Disposa de més de 20 anys d’experiència en diverses empreses relacionades amb àmbits de gestió i industrials. Actualment imparteix formacions de Màster i Postgrau relacionades amb aquest àmbit en diverses escoles. Es dedica a ajudar a persones i organitzacions perquè projectin la seva millor versió en un entorn complex, canviant i competitiu.

 

Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa