La Cambra de l’Ateneu: Coloma Bertran. ÀNIMA-L

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 14 de març a les 19 h coneixerem ÀNIMA-L, el nou treball de la violinista i compositora Coloma Bertran; un espectacle en format solo on desgrana emocions pures i posa en valor el plaer de fer música i la seva capacitat per acompanyar els diferents processos de vida. El nou espectacle vibra amb totes les influències que han anat forjant la seva ànima musical, combinant com pocs la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda. Bertran fa una clara aposta per una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, on hi conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l’experimentació amb harmonies vocals. A través de la seva música Bertran ens convida a viatjar pel seu particular univers amb una posada en escena singular dirigida per Montse Rodríguez.

Eclèctica i d’instint improvisador. Amb més de 20 anys de carrera, combinant com pocs la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda, ha desenvolupat un llenguatge personal i creatiu sense barreres de gènere ni d’època amb una sonoritat híbrida i un timbre i un color propi.
Actualment es troba en plè desenvolupament artístic, treballa de manera entusiasta en la composició i compagina actuacions, enregistraments i col·laboracions multidisciplinars.

Ha col·laborat, entre d’altres, amb Càntut Belda i Sanjosex, Gemma Humet, Kiko Veneno, Elena Gadel, Obeses, Raquel Santanera, Les Violines, Guillem Roma, Arnau Tordera, Fundación Tony Manero i Sabor de Gracia.

Folk/jazz/clàssic minimalista

Coloma Bertran (composició, violí, looper, sintetitzador, harmonies vocals i pedals d’efectes)

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions

 

Coloma Bertran oferirà el taller Tècniques del folk i de la música moderna, improvisació i loops per a instruments de corda el dissabte 16 de març de 10 a 12 h.

 

 

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar des del 7 de març per la web o de forma presencial i dos dies abans per les persones sòcies de l’Ateneu (5 de març).

Scheduled Programació Cultural La Cambra de l'Ateneu Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa