La Cambra de l’Ateneu: Marc Vilajuana (Solstici i Equinocci)

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 15 de febrer a les 19 h gaudirem de la presentació dels treballs musicals “Solstici” i “Equinocci”, un recull de composicions de Marc Vilajuana fetes entre els 14 i els 24 anys amb piano i guitarra respectivament. Donat la seva formació en música antiga, el seu interès per l’austeritat i el consum crític i la seva experiència multidisciplinar, ofereix un concert holístic que transita pels camins de l’antiga, el minimalisme i la cançó d’autor catalana.

Cançó d’autor catalana i tradicional ibèric

Marc Vilajuana (veu, guitarra, piano, panteireta Galega, castanyoles, castañeta asturiana)

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions

Marc Vilajuana oferirà el taller  Cos, respiració, nota i interrelació el dissabte 17 de febrer, de 10 a 12 h.

 

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar des del 8 de febrer per la web o de forma presencial i dos dies abans per les persones sòcies de l’Ateneu (6 de febrer).

Scheduled Programació Cultural La Cambra de l'Ateneu Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa