Nou programa de cursos i tallers de primavera 2024!

Ja podeu consultar el nou programa de Cursos i tallers de primavera en format digital. Les inscripcions s’obren a partir del divendres 8 de març, però podeu aprofitar aquesta setmana per estudiar-vos amb deteniment l’àmplia oferta formativa i de programació cultural que acollim a l’Ateneu pels mesos d’abril, maig i juny, i que començarà a partir del 8 d’abril fins al 21 de juny.

Però si voleu saber quins cursos podeu fer al març, encara ens queden places pel monogràfic Cuina de PrimaveraOrganitza les teves fotosPans italiansAquarel·la: paisatges de primaveraTècniques del folk i de la música moderna per a instruments de corda.

Al programa també hi trobareu novetats com ara el curs sobre Història d’Esparta, sobre l’estructura i les parts de l’Òpera, un altre de Jin Shin Jyutsu, Zumba, Artteràpia i creixement personal, Tràmits per Internet, un curs d’informática per a Mac, nous cursos d’idiomes com ara Another Britain o In viaggio per l’Italia, el taller Com es crea un conte infantil, i moltes propostes gastronòmiques com el Taller de pizza sense gluten amb Garden Pizza, Tallers de cuina de temporada, Cuina casolana sense complicacions, Amanides i Torrades o Pastisseria saludable sense gluten. Tot això se suma a les propostes que oferim cada trimestre i que podràs descobrir en aquest programa.