Monogràfic de pa: Pans italians

Al taller de pans italians aprendràs tots els secrets dels típics pans dels nostres veïns mediterranis, com la Focaccia o la Ciabatta i, com no, el Pane Pugliese, un pa que prové del mateix taló de la bota d’Itàlia.
Coneixeràs el perquè de les seves airejades i saboroses molles, o la importància de la quantitat d´aigua que porten les seves masses a cada recepta. El resultat són pans molt diferents i originals entre si. Les seves masses enriquides amb oli d’oliva verge i espècies o semolina de blat dur confereixen a aquests pans una textura i un sabor que, com diuen per aquests paratges “Perdere le staffe”
Dimecres de 18 a 21 h
12 de juliol
Preu: Preu: 40€ (sòcia / soci: 35€)
Cal portar:
-Bol per treballar
-Túper per endur-se la massa
-Una bossa se tela per a la ciabatta
-Un pot de vidre petit amb tapa tipus melmelada per la massa mare
-Davantal
-Un drap
Professora:
- Mònica de la Asunción Hernández
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Fermentació, amassat, cocció…
Mònica de la Asunción Hernández
Emprenedora inquieta i curiosa, va fundar Bonfocs. Fornera autodidacta, adora fer les coses amb molta manyaga i vocació. Fa pa, recupera tradicions i respecta l’ordre natural de la vida.