Estiu a l’Ateneu

Arriba l’estiu, la calor i el final de curs. Però el curs a l’Ateneu no s’acaba. A l’Ateneu continuem oferint tallers i activitats per a tothom també al juliol i al setembre.Enguany a més, amb moltes novetats. La primera és que l’Ateneu obre un servei de Bar. Jardí de l’Ateneu és el nom del foodtruck que des de després de Sant Joan estarà funcionant al pati de la nostra seu com a cafeteria i restaurant.

I per què no només gaudeixis de la terrassa i la proposta gastronòmica, tenim un munt d’activitats preparades per a tu.

Tallers i cursos durant els mesos de juliol i setembre: idiomes, benestar, cuina, espai família, fotografia, informàtica, narrativa… tot allò que puguis imaginar! I una bona manera de provar allò que ja tens ganes de començar a fer a l’octubre.

Casals d’estiu per a infants de 4 a 12 anys, des del 25 de juny al 31 de juliol i també la primera setmana de setembre. No et quedis sense plaça!

També queden dues dates de concerts a l’Ateneu que no et pots perdre. Per què gaudeixis dels Vespres al pati, 27 de juny a les 21 h ‘Flamenco a la fresca’ amb concert i dansa i 13 de juliol a les 20.30 h concert amb Marcel Lázara i Júlia Arrey, que aterren a Sant Cugat per presentar el seu primer disc.

I enguany estrenem també ‘El Món a la Fresca’, un cicle de cinema documental sobre migracions en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat i La Xarxa Solidària de Sant Cugat. Els tres primers dimecres de juliol a les 21 h es projectaran tres pel·lícules que no et pots perdre!

Consulta tota la programació i els detalls i vine a passar l’estiu amb nosaltres!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa