Festa Major Sant Cugat 2018

Bona Festa Major!

Ja hi tornem a ser, comença l’estiu i a Sant Cugat ho celebrem amb la nostra Festa Major! I des de l’Ateneu, un any més, hi hem volgut posar el nostre granet de sorra: tenim preparades algunes activitats que trobaràs dins el programa de la Festa…

Avui, vigília de Sant Pere, comencem tot just del pregó. A les nou del vespre a la plaça Octavià, a l’Espai Arrel, l’Ateneu t’ofereix un taller de Ball de Bot gratuït i obert a tothom, per què et preparis per la ballada que hi haurà a la nit a la mateixa plaça. I què és el ball de bot? Doncs segurament la millor manera de descobrir-ho és que vinguis i ho provis o ho vegis, però pels més curiosos us avancem… el Ball de bot és un ball tradicional de Mallorca i Balears, i des de fa 3 anys impartim tallers de diferents nivells a la seu de l’Ateneu.

Continuarem dissabte. Com a bon últim dissabte de mes, hi ha Mercat de Pagès a la pl. de Sant Pere de 9 a 14 h, però aprofitant que és Festa Major, aquest mercat serà diferent.  D’11 a 13 h pots venir gratuïtament a la pl. de Sant Pere a un taller de cuina de Mercat, on cuinarem i tastarem els productes del propi Mercat, a més d’aprendre boníssimes receptes. No arribis tard per agafar lloc!

I com és habitual, també dissabte, a les 17.30 h tindrem a la nostra seu la fumada lenta de pipa de Festa Major que cada any organitza el Pipa Club Sant Cugat.

Bona Festa Major a tothom!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa