Ateneu de Sant Cugat

Final de curs a l’Ateneu

El proper dia 31 de juliol serà el darrer que obrim les portes de la nostra seu fins el setembre. I és que aquest agost l’Ateneu estarà tancat. Posem punt i final a un curs que ha estat ple de projectes engrescadors, d’activitats obertes a tothom, de cursos i tallers per a tots els gustos i sobretot de moltes i moltes persones que ens hi ha acompanyat.

Hem consolidat un curs ple de música en directe: més d’una desena de concerts que han estat plens de les mirades atentes i curioses. Hem acollit 12 exposicions de socis i sòcies de l’Ateneu, i hem teixit xarxes amb entitats com ara Firart o la PAS, que també han vingut a exposar el seu granet de sorra. ‘L’Ateneu parla’ és una realitat, també: conferències sobre història, economia, salut i societat on aquest curs hem après un munt de coses. I per suposat, hem intentat seguir contribuint al teixit associatiu cultural de la ciutat amb col·laboracions com ara l’acollida d’una actuació del Festival SantQBlack, la co-organització del ‘Flamenco a la fresca’ amb l’espai La Tacones o bé el festival ‘El Món a la Fresca’ de cinema documental organitzat per la Xarxa Solidària de Sant Cugat.

Un any més, hem batut rècords als cursos i tallers, i és que cada any són més persones les que s’hi sumen! Hem tingut uns mercats de pagès i de 2a mà plens de persones que volen contribuir a un nou model de consum per a un món millor, i hem ampliat el projecte d’horts urbans de l’Ateneu, duplicant la seva extensió i donant l’oportunitat a més persones sol·licitants. I els Joves Jubilats, l’Espai de Lleure, els Tallers d’estudi assistit… aquests col·lectius són incansables!

Així que no podem més que donar les gràcies a totes les persones que heu format part d’aquest 2017-2018 i recordar-vos que el proper 3 de setembre obrim portes de nou amb piles ben carregades i amb un munt d’activitats i il·lusions per al nou curs! Bon estiu!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa