Els Mercats de Pagès de 2024

Els Mercats de Pagès que organitza l’Ecoateneu són una oportunitat per trobar productes ecològics, de proximitat i de temporada de la mà de petits productors de proximitat: fruita i verdura ecològica, ous, pa, coques, formatges artesans, olis, embotits, vi i cerveses, conserves, mel, cosmètica natural… que a Sant Cugat pots adquirir de 9 a 14 h dos dissabtes al mes a la pl. de Sant Pere i cada dissabte davant el casal de Mira-sol en el Mercat que dinamitza la Xarxa de Consum.

A més d’oferir un espai on dur a terme un consum responsable, tant a nivell ecològic com social, amb productes elaborats de forma natural i artesanal, respectant els cicles de la natura, als Mercats de Pagès també organitzem cuinades d’aprofitament amb els ingredients de temporada i altres activitats.

Podràs adquirir productes que són transparents perquè ho és la relació propera amb la gent que els produeix, de manera que s’intercanvien, a més de productes, els sabers i els sabors mitjançant la relació directa a la plaça. Ara pots aconseguir el teu calendari del 2024 per no perdre’t cap Mercat!

A la web de l’Ecoateneu també podràs conèixer tots els productors i productores de cada Mercat.

 

Notícies Ecoateneu
Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Espanya Mapa