Exhibició fotogràfica sobre la història del Cosplay

El divendres 17 de març a partir de les 18 h el col·lectiu Kanibaruland es presenta en societat a l’Ateneu Santcugatenc amb aquesta exposició fotogràfica de la història del cosplay a la sala d’actes. Es tracta d’un grup conformat per joves de Sant Cugat i els voltants de Barcelona que tenen en comú la seva passió per la cultura otaku. Influenciats per l’anime, l’art, la música i la moda, aspiren a construir una comunitat activa amb la que compartir la seva passió i un espai d’autoexpressió.

 

Exposició història del Cosplay

Del 17 de març al 17 d’abril a la sala d’actes de l’Ateneu podreu visitar aquest recorregut fotogràfic que fa un repàs per la història de les mascarades, les disfresses i el Cosplay en un espai circular amb circuit lineal.

Des d’una visió i intenció pedagògica i d’unió de comunitat, explorem a través de la fotografia històrica l’inici, creixement i la globalització del cosplay al llarg del temps. El concepte central de l’exhibició és transitar del llenguatge literari a una narració visual alimentada d’analogies i contrastos, afinitats i diferències a partir de les recerques fetes en relació al cosplay. L’objectiu és exhibir una visió de la Història del Cosplay a partir del pensament literari i narratiu entorn de la producció fotogràfica nacional i internacional.

Fotografies, pòsters, portades de llibres i revistes ens ajudaran a comprendre d’on neix el cosplay, com va començar a través de les mascarades del segle XVIII i com ha anat en creixement des de la cultura popular, la ciència-ficció i l’anime japonès. Va dirigida a tots aquells que s’interessen per la història, la cultura, la ciència-ficció, l’anime i en última instància, el cosplay.

HORARIS DE VISITA (pot patir modificacions, consultar abans amb secretaria)

DILLUNS: De 12.15 a 14

DIMARTS: De 10.30 a 11.30 16.15 a 18 h

DIMECRES: De 9.30 a 10.30, de 13 a 14, de 16.15 a 17.30 i de 18.30 a 19.30 h

DIJOUS: De 13 a 17 h

DIVENDRES:  De 12 a 14 i de 16.15 a 21 h

DISSABTES: De 10 a 13 h

 

Entrada gratuïta.

Ho organitza: Kanibaruland

Hi col·labora: Ateneu Santcugatenc

Scheduled Activitats
Ateneu santcugatenc Mapa