Exposicions d’art a l’Ateneu

Amb les mesures vigents, tant les classes com la major part de la programació cultural ha hagut de traslladar-se temporalment al món digital, però volem aprofitar aquest espai per recordar-vos que la sala d’exposicions de l’Ateneu segueix acollint diferents propostes cada mes que podeu visitar de manera gratuïta.

Des del 15 de gener i fins al 10 de febrer podreu gaudir de l’exposició Preludi,  de Montse Cabús, Rosario Chincha i  Jordi Márquez, membres de la Junta Directiva de FIRART, que combinen fotografia, gravats i pintura amb una selecció d’obres que aprofundeix en el jo personal, mantenint un pols constant amb la investigació i la creació plàstica.

Al febrer exposarem Pintura ràpida dels 70, amb obres que conformen el fons d’art de la Fundació Sant Cugat. I al març serem una de les seus del Festival Lumínic amb les fotografies dels alumnes de El Observatorio.

L’horari de visita de la sala d’actes pot variar depenent dels cursos i tallers, de manera que us recomanem estar atents a la web de l’Ateneu o trucar abans de venir per assegurar-vos que la sala està lliure.