Novembre de monogràfics a l’Ateneu

La sorprenent acollida del cicle Òpera entre copes, que vam engegar a l’octubre, ens ha portat a duplicar les sessions previstes per la resta del trimestre. Aquest mes el tenor Marc Sala, president de l’associació Apròpera, ens parlarà de Doña Francisquita d’A. Vives, que es representa al novembre al Teatre del Liceu.

Tot i que no queden places des de fa temps per la sessió del dimarts 5, encara pots apuntar-te a la de divendres 15 a les 19 h. El preu són 5€ (4€ per a socis/sòcies d’Apròpera o de l’Ateneu) i maridarem la sessió amb una copa de vi del celler Albet i Noya.

Aprofitem per recordar-vos que fins al dia 6 de novembre estan obertes les inscripcions del Mercat de 2amà que organitza l’Ecoateneu a la rambla del Celler pel dissabte 9 de novembre. I no oblidis que tenim molts cursos i monogràfics que comencen en els dies vinents: informàtica bàsica, ofimàtica, “Mailchimp”, Photoshop, fotografia nocturna, bolets, bacallà, hort i jardí, meditació o Pilates… Consulta horaris i preus a la web o a la secretaria de l’Ateneu i inscriu-t’hi!