Monogràfics de pà: Pa artesà amb massa mare

Amb el taller d’iniciació al Pa Artesà, descubriràs la màgia de fer pa a casa teva, pa artesà, pa de massa mare. Pa de veritat, com el que feien les nostres àvies i les àvies de seves àvies.
Aprenderàs a elaborar la teva propia msasa mare, com es crea, com neix i com evoluciona.
En aquest taller practicaràs i aprenderàs a entendre tot el procès d’elaboració del pa artesà rústic, des de el pastat fins el enfornat final, mides, mescles, fariness, temperatura ideal, formar el pa, la grenya, etc…
Un taller pensat i disenyat per totes aquelles persones amants del bon pa, del pa de veritat, que es volen iniciar en aquest bonic i amable mòn del pa artesà de massa mare.
Dijous 19 d’octubre de 18 a 21 h
Preu: 40€ (sòcia/soci: 36€)
Cal portar:
- Tàpper per endur-se la massa
- Pot de vidre petit amb tapa tipus melmelada per la massa mare
- Davantal
- Drap
ALTRES MONOGRÀFICS DE PA:
–Pans nòrdics. Dimecres 8 de novembre de 10 a 13 h
–Pans nadalencs. Divendres 24 de novembre de 18 a 21 h
Professora:
- Mònica de la Asunción Hernández
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Fermentació, amassat, cocció…
Mònica de la Asunción Hernández
Emprenedora inquieta i curiosa, va fundar Bonfocs. Fornera autodidacta, adora fer les coses amb molta manyaga i vocació. Fa pa, recupera tradicions i respecta l’ordre natural de la vida.