Monogràfics de pà: Pa artesà amb massa mare

Amb aquest taller descobriràs la màgia de fer pa a casa teva, pa artesà, pa de massa mare. Pa de veritat, com el que feien les nostres àvies i les àvies de seves àvies.

Aprendràs a elaborar la teva massa mare, com es crea, com neix i com evoluciona.
En aquest taller practicaràs i aprendràs a entendre tot el procés d’elaboració del pa artesà rústic, des de el pastat fins el enfornat final, mides, mescles, farines, temperatura ideal, formar el pa, la grenya, etc.

Un taller pensat i dissenyat per totes aquelles persones amants del bon pa, del pa de veritat, que es volen iniciar en aquest bonic i amable món del pa artesà de massa mare.

Dimecres de 10 a 13 h

8 de maig

Preu: 41€ (sòcia/soci: 36€)

Cal portar:

  • Tàpper per endur-se la massa
  • Pot de vidre petit amb tapa tipus melmelada per la massa mare
  • Davantal
  • Drap

ALTRES MONOGRÀFICS DE PA:

Preu de cada taller: 41€ (sòcia/soci: 36€)

Professora:

  • Mònica de la Asunción Hernández 

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Fermentació, amassat, cocció…

Mònica de la Asunción Hernández 

Emprenedora inquieta i curiosa, va fundar Bonfocs. Fornera autodidacta, adora fer les coses amb molta manyaga i vocació. Fa pa, recupera tradicions i respecta l’ordre natural de la vida.