Monogràfics de pà: Pa artesà amb massa mare
Amb aquest taller descobriràs la màgia de fer pa a casa teva, pa artesà, pa de massa mare. Pa de veritat, com el que feien les nostres àvies i les àvies de seves àvies.
Aprendràs a elaborar la teva massa mare, com es crea, com neix i com evoluciona.
En aquest taller practicaràs i aprendràs a entendre tot el procés d’elaboració del pa artesà rústic, des de el pastat fins el enfornat final, mides, mescles, farines, temperatura ideal, formar el pa, la grenya, etc.
Un taller pensat i dissenyat per totes aquelles persones amants del bon pa, del pa de veritat, que es volen iniciar en aquest bonic i amable món del pa artesà de massa mare.
Dimecres de 10 a 13 h
8 de maig
Preu: 41€ (sòcia/soci: 36€)
Cal portar:
- Tàpper per endur-se la massa
- Pot de vidre petit amb tapa tipus melmelada per la massa mare
- Davantal
- Drap
ALTRES MONOGRÀFICS DE PA:
- Pans italians. Dijous 14 de març de 18 a 21 h
- Bagels artesans. Dijous 18 d’abril de 18 a 21 h
- Small Breads. Dissabte 25 de maig de 10 a 13 h
Preu de cada taller: 41€ (sòcia/soci: 36€)
Professora:
- Mònica de la Asunción Hernández
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Fermentació, amassat, cocció…
Mònica de la Asunción Hernández
Emprenedora inquieta i curiosa, va fundar Bonfocs. Fornera autodidacta, adora fer les coses amb molta manyaga i vocació. Fa pa, recupera tradicions i respecta l’ordre natural de la vida.