Monogràfic de pa: Bagels artesans
Aquest taller està dedicat a aquea pa rodó amb el forat característic al centre. És d’origen polonès i famós sobretot als EUA.
Farem també una massa per enfornar Bialys, pans semblants als Bagels però amb un farcit de ceba. Els tastarem al final del taller.
Els Bagels, amb la seva forma de roda característica i els Blinys, amb farcit de ceba, són pans ideals per als esmorzars i berenars.
Dijous de 18 a 21 h
18 d’abril
Preu: Preu: 41€ (sòcia / soci: 36€)
El taller inclou:
-Massa mare
-Ingredients i material per a l’elaboració
-Dossier de receptes
Cal portar:
-Una bossa de cotó per emportar-te el que fem a classe
-Un pot de vidre petit amb tapa, tipus melmelada
ALTRES MONOGRÀFICS DE PA:
- Pans italians. Dijous 14 de març de 18 a 21 h
- Pa artesà amb massa mare. Dimecres 8 de maig de 10 a 13 h
- Small Breads. Dissabte 25 de maig de 10 a 13 h
Preu de cada taller: 41€ (sòcia/soci: 36€)
Professora:
- Mònica de la Asunción Hernández
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Fermentació, amassat, cocció…
Mònica de la Asunción Hernández
Emprenedora inquieta i curiosa, va fundar Bonfocs. Fornera autodidacta, adora fer les coses amb molta manyaga i vocació. Fa pa, recupera tradicions i respecta l’ordre natural de la vida.