Monogràfic de pa: Bagels artesans

Aquest taller està dedicat a aquea pa rodó amb el forat característic al centre. És d’origen polonès i famós sobretot als EUA.

Farem també una massa per enfornar Bialys, pans semblants als Bagels però amb un farcit de ceba. Els tastarem al final del taller.

Els Bagels, amb la seva forma de roda característica i els Blinys, amb farcit de ceba, són pans ideals per als esmorzars i berenars.

Dijous de 18 a 21 h

18 d’abril

Preu: Preu: 41€ (sòcia / soci: 36€) 

 El taller inclou:

-Massa mare

-Ingredients i material per a l’elaboració

-Dossier de receptes

Cal portar:

-Una bossa de cotó per emportar-te el que fem a classe

-Un pot de vidre petit amb tapa, tipus melmelada

ALTRES MONOGRÀFICS DE PA:

Preu de cada taller: 41€ (sòcia/soci: 36€)

Professora:

  • Mònica de la Asunción Hernández 

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Fermentació, amassat, cocció…

Mònica de la Asunción Hernández 

Emprenedora inquieta i curiosa, va fundar Bonfocs. Fornera autodidacta, adora fer les coses amb molta manyaga i vocació. Fa pa, recupera tradicions i respecta l’ordre natural de la vida.