Cuina de temporada: plats de primavera i estiu (ONLINE)

Cocina Primavera

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

Dijous alterns de 19 a 21 h 

Del 4 de juny al 16 de juliol 

Preu: 65€ (sòcia/soci: 57€)   

Cuina amb nosaltres!

Un parell de dies abans rebràs a casa les receptes perquè puguis preveure els ingredients i cuinar amb la profe

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Productes de temporada
  • Cuina de temporada
  • Receptes i degustació

Les sessions estaran organitzades per temàtiques, com la cuina dels llegums, els cereals, els arrossos, sopes i cremes, plats amb proteïnes vegetals i animals, i coneixerem quins són els productes típics d’aquesta temporada i què ens aporten. Cuina de proximitat per gaudir de cada estació!

L’objectiu que tenim amb aquest taller és ajudar-te a passar a l’acció per posar la teoria en pràctica: passar a l’acció amb la llista de la compra, l’organització, la planificació i, finalment, la cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna