“Vestida de mar”, proposta artística d’Ainoa Soler

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Inscripció prèvia en aquest enllaç.

El dijous 9 de febrer del 2023, a les 19h de la tarda, compartirem a la sala d’actes de l’Ateneu un acte on conviuran la música en viu, la tertúlia entre els assistents i la projecció del film Vestida de Mar, una peça de vídeodansa de l’artista Ainoa Soler. L’acte comptarà amb la col·laboració de la guitarrista, també pintora i escriptora, Clàudia Salamonesco, qui en companyia de la seva  guitarra, compartirà una mica de la seva música i sensibilitat.

L’audiovisual Vestida de Mar és una col·laboració entre l’artista i cineasta Frederic Cabanas i la ballarina i escriptora Ainoa Soler. El film, amb imatges rodades a les platges d’Empúries el passat mes de juny del 2022, convida a l’espectador a fer un viatge. Un viatge personal i intransferible cap als racons que la màgia de l’art ens convida a desvetllar.

Sense dubte serà un acte únic i especial, on diferents disciplines artístiques com la música, la dansa, la poesia, la fotografia o el cinema es donaran la mà i ballaran plegades.

L’artista Ainoa Soler convida les persones assistents que vulguin a fer una petita aportació voluntària en forma de flors per guarnir l’acte, petits dolços per acompanyar la tertúlia, té calent, punts de llibre o qualsevol altre petit detall que us vingui de gust crear i compartir aquell dia amb la resta d’assistents.
Scheduled Activitats