Valira, nou patrocinador dels cursos de cuina de l’Ateneu

Amb motiu de l’apertura recent de la seva primera botiga de fàbrica a Sant Cugat (c/ de l’Endavallada, 20 -al costat del Mercat Vell, on cada segon i últim dissabte de mes organitzem el Mercat de Pagès), l’empresa Valira i l’Ateneu han signat un conveni de col·laboració. Aquest patrocini ens ha permès renovar el parament de la cuina que fem servir tant als cursos de cuina generals com als dirigits a les persones usuàries del Club Social de l’Espai de Lleure.

Ara disposem de paelles, safates de forn, woks, grills, creperes i cassoles de primera qualitat, cedides per Valira i fabricades en fundició d’alumini a la seva fàbrica de Reus, per cuinar encara millor els nostres plats.

Però no us ho expliquem per donar-vos enveja… ja que a la seva botiga de fàbrica ofereixen descomptes des d’un -25 % a un -40% en els “Productes de Segones” VALIRA i un descompte addicional d’un -5% en cada peça que portis per reciclar, per cada peça VALIRA que compris (no importa la marca ni el material). Què us sembla? Doncs a més a més, per les persones sòcies de l’Ateneu, fins al dia 26 de novembre us fan un descompte extra del -5%.

UNS VALORS COMUNS

A més a més, sabeu que a l’Ateneu ens importen molt els valors i la filosofia que hi ha darrere cada entitat o empresa amb qui col·laborem, per això ens enorgulleix poder parlar-vos una mica més en profunditat d’aquesta marca, que comparteix l’interès per la preservació del comerç local, la integració de persones en risc d’exclusió social, la preocupació mediambiental –vetllen en la fabricació per l’opció més respectuosa que minimitzi l’impacte mediambiental -i un consum conscient i de proximitat –són avui dia els únics fabricants locals en fundició d’alumini, la qual cosa afavoreix l’economia local i genera riquesa laboral. A més a més, són activistes locals i col·laboren amb altres associacions o entitats com la nostra.

QUÈ TROBARÀS A LA “BOTIGA DE FÀBRICA” DE SANT CUGAT?

Ara a Sant Cugat pots fer-te amb els estris per cuinar VALIRA dissenyats específicament per cada aliment i estil. Troba la paella, casserola, grill, planxa, wok, crepera o paellera perfecte per la teva recepta.

També trobaràs els contenidors d’aliments hermètics fabricats a Reus en una extensa gamma de colors per fer batch cooking, una àmplia selecció de bosses porta aliments i termos i una selecció de productes de Lékué, Guardini (rebosteria), Silampos (olles de pressió), OXO (gadgets), Pujadas (inox), Regàs (fang) i Vaello (paelleres).