Un estiu per aprendre

L’estiu avança, ens apropem a la meitat de juliol i des de l’Ateneu encara tenim propostes per passar aquestes darreres setmanes del mes amb la il·lusió d’aprendre en un ambient acollidor on tothom és benvingut.

Pels més joves proposem el Taller de cuina i pastisseria saludable per infants i joves d’entre 8 i 15 anys amb la cuina francesa com a protagonista que tindrà lloc el 15, 17 i 19 de juliol de 10 a 12 h de la mà de la cuinera Maria José Muñoz.

Pels adults que vulguin agafar idees noves per desenvolupar la creativitat a la cuina, t’oferim el curs “Canapès frescos per a l’estiu” el dimarts 16 de 19 a 21 h o “A la cuina amb… la poma” el dimarts de la setmana següent amb la Sandra Pisa de professora.

Pels que prefereixen dedicar l’estiu a escriure, la Susanna Camps imparteix dos tallers d’escriptura. El dijous 18 de 17 a 20 h ens endinsarem en el món dels Microrelats i en el mateix horari el dijous 25 aprendrem a redactar la nostra pròpia biografia.

També pots millorar el teu alemany amb el curs “Alemany: jocs amb paraules” el dimarts 16 d’11.30 a 13.30 h i tenir un primer contacte amb la Tinta xinesa al curs de dibuix el divendres  26 de juliol de 17 a 19 h. T’animes a participar-hi?

 

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa