Última setmana de juliol a l’Ateneu

Han finalitzat els cursos i tallers de juliol, però no oblidis que entre el 5 i el 22 de setembre oferim les millors opcions per recuperar l’energia després de les vacances: cursos de Pilates, Ioga, Ioga Salut o exercici terapèutic que podràs practicar per començar el curs amb els millors hàbits.

L’Ateneu seguirà obert la setmana vinent perquè l’alumnat del tercer trimestre pugui renovar la seva plaça pel curs vinent, o bé perquè vinguis amb la tranquil·litat dels dies estiuencs a informar-te de tot els que t’interessi, i també per poder gaudir de la darrera sessió del cicle de cinema documental “El món a la fresca”.

Alerta defensoras és la pel·lícula prevista per obrir la cinquena edició del festival que organitza l’Ajuntament i la Xarxa Solidària al pati de l’Ateneu, però per causes meteorològiques es va haver d’ajornar fins al dimecres 27. A les 21.30 h teniu una cita per parlar de sostenibilitat, causes i alternatives. Presentarà el documental l’associació SUDS, co-productora i s’introduirà amb dos curtmetratges de Fora de quadre presentats per Rashid Abubakar, de Cehda.