Tast de productes elaborats amb fruits forestals d’Eixarcolant

El dijous 16 de gener de 18 a 19.30 h el col·lectiu Eixarcolant organitza a la sala d’actes de l’Ateneu aquest tast on podrem degustar 8 productes, elaborats a partir d’aranyó, cirera de pastor, aglà o gratacul. A part de tastar-los haurem de valorar-los tots. La vostra opinió sobre cada producte, ajudarà els investigadors d’Eixarcolant en la selecció dels productes que passen a producció pilot, per tal d’avançar cap a una bio-economia forestal.

Aquest tast s’emmarca en el projecte Plantes Oblidades, valorització d’aliments forestals per a una gestió sostenible del territori. Es tracta d’un projecte impulsat per diferents entitats de recerca i de dinamització agroecològica i que finança la Fundació Biodiversitat. El projecte s’articula des d’una triple perspectiva: el foment de l’economia rural, la millora de la biodiversitat forestal i l’increment de la resiliència dels boscos davant els riscos del canvi climàtic.

Participació gratuïta. Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Scheduled ical Google outlook Programació Cultural Ecoateneu Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa