Tast de productes elaborats amb fruits forestals d’Eixarcolant
El dijous 16 de gener de 18 a 19.30 h el col·lectiu Eixarcolant organitza a la sala d’actes de l’Ateneu aquest tast on podrem degustar 8 productes, elaborats a partir d’aranyó, cirera de pastor, aglà o gratacul. A part de tastar-los haurem de valorar-los tots. La vostra opinió sobre cada producte, ajudarà els investigadors d’Eixarcolant en la selecció dels productes que passen a producció pilot, per tal d’avançar cap a una bio-economia forestal.
Aquest tast s’emmarca en el projecte Plantes Oblidades, valorització d’aliments forestals per a una gestió sostenible del territori. Es tracta d’un projecte impulsat per diferents entitats de recerca i de dinamització agroecològica i que finança la Fundació Biodiversitat. El projecte s’articula des d’una triple perspectiva: el foment de l’economia rural, la millora de la biodiversitat forestal i l’increment de la resiliència dels boscos davant els riscos del canvi climàtic.