Tallers, cultura i dansa aquest gener a l’Ateneu

Aquesta setmana hem començat els cursos i tallers del segon trimestre. Ho hem fet amb la il·lusió d’iniciar noves propostes, com ara Records fotogràfics, Història del Feminisme, Monogràfics de correcció postural o cursos d’Hort i Jardí, i també amb les ganes de retrobar-nos amb l’alumnat que ja venia a aprendre des del setembre.

Us recordem que encara tenim places per molts grups i que hi ha molts cursos que encara no han començat. Fes una ullada a www.ateneu.cat o truca’ns per saber més de cada proposta!

Dins la programació cultural, aquest dijous l’historiador i escriptor cubà Arsenio Rodríguez Quintana torna a l’Ateneu per presentar un altre dels seus llibres, que sempre indaguen en les relacions culturals i econòmiques entre Cuba i la resta del món. En aquesta ocasió, el 19 de gener a les 19 h, ens acompanyarà per parlar-nos del seu llibre La música cubana en el cine americano y europeo  i explorar com els rtimes cubans com la rumba, el son, el mambo o el chachachá van guanyar-se un espai en el cinema internacional.

I si el que tens és ganes de moure el cos, et convidem a la segona ballada oberta i gratuïta de Linedance Country aquest dissabte 21 d’11.30 a 13.30 h al pati de l’Ateneu. Vine a ballar i a passar-t’ho bé amb María Rovira, la nostra professora d’aquest conegut ball que té els origens als Estats Units.

Podràs aprofitar per provar i gaudir la proposta gastronòmica de l’Ateneu, una furgoteca on podràs fer esmorzars, cafés, tapes, hamburgueses, vins, vermuts i cerveses. Us hi esperem!