Setembre a l’Ateneu amb formació i cultura

S’acaben les vacances a l’Ateneu i tornem amb novetats, formació, programació cultural i propostes diverses. A partir del dia 4 ja us podreu inscriure als cursos trimestrals que comencen el 28, però si voleu iniciar abans l’activitat, doneu un cop d’ull al programa de cursos de setembre. Encara queden places per a les propostes en línia o presencials per fer ioga, ioga salut, exercici terapèutic, Pilates o Manipulador d’Aliments.

El programa de tardor complet el podeu descarregar aquí, i com a principal novetat anunciem la col·laboració amb el Museu del Còmic, que ens permetrà oferir conjuntament cursos d’il·lustració, dibuix i disseny per a infants, joves i adults a les seves instal·lacions.

Les distàncies de seguretat i d’higiene estan garantides als cursos presencials, que han hagut de reduir l’aforament. En el cas dels cursos en línia seran personalitzats i exclusius per als alumnes inscrits i es faran mitjançant una plataforma digital docent!

L’aforament de les activitats culturals també s’ha vist restringit, per això us animem a reservar entrades amb antelació per assegurar-vos la plaça als concerts, exposicions, activitats infantils, xerrades o els cicles d’Òpera entre Copes, que en aquest cas es faran tant de manera presencial com online. Segueix atent les instruccions que trobaràs al nostre lloc web www.ateneu.cat. Ens alguns casos les inscripcions s’obriran una o dos setmanes abans de l’esdeveniment, i en el cas de les persones sòcies de l’Ateneu, tindran dos dies d’anterioritat per donar-los prioritat en la reserva de places, però esperem que tots pugueu gaudir de la cultura segura com abans!

Us recordem que a partir d’aquest divendres dia 4  s’obren les inscripcions tan presencials (en horari de dilluns a divendres de 9.15 a 13 i de 16.30 a 20.30 i dissabtes de 10 a 13 h) com per la web www.ateneu.cat/inscripcions al curs que més t’agrada. En aquest enllaç et deixem les instruccions perquè pugeu fer la inscripció en línia sense cap problema!