Recital de guitarra clàssica amb Claudia Salamonesco

El dijous 4 d’abril a les 19 h l’artista Claudia Salamonesco, que actualment exposa les seves pintures a la sala d’actes de l’Ateneu, oferirà un recital de guitarra clàssica sota el títol Temes iberoamericans amb obres de Tàrrega, Pujol, Cardoso, Santórsola, Ramírez i Ponce.

 

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

Sobre Claudia Salamonesco:

Claudia Salamonesco (Buenos Aires, 1958) és una escriptora, traductora, pintora i concertista de guitarra de nacionalitat franco-argentina. Viu entre París i Valldoreix des de finals del 2004. Va rebre diversos premis literaris en Argentina, entre els quals, una menció de la Societat Argentina d’Escriptors pel seu recull de relats «Como en todos los tiempos» (1979). Va escriure quatre altres reculls de relats i sis novel·les, de les quals una ha sigut publicada recentment per Libros Indie («Mientras los demàs viven»).

Com artista plàstica, va presentar la seva obra en nombroses manifestacions col·lectives franceses i internacionals (Polònia, Suiza, Bèlgica, Anglaterra, USA, etc.) i va organitzar esdeveniments culturals com la Fète Internationale des expressions Contemporaines à Verneuil sur Seine.

 

Programa del concert:

Tárrega Lágrima

Savio Cajita de música

Pujol Canción de cuna

Ponce Canción mejicana

Moreno Torroba La burgalesa

Cardoso Milonga

Pujol El Abejorro

Ramírez Alfonsina y el mar

Tárrega Recuerdos de la Alhambra

Santórsola Preludio Nº1 i El noi de la mare

Tárrega Capricho árabe

 

 

Scheduled Programació Cultural Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa