Programació cultural de primavera

Com sabeu, ja tenim obertes les inscripcions pels cursos i tallers de primavera que començaran el 17 d’abril. Si encara no t’has decidit, en aquest enllaç pots descarregar-te el programa del tercer trimestre, però avui venim a parlar-vos de la programació cultural prevista d’abril a juny!

Seguim amb els cicles com La Cambra de l’Ateneu, que acosta a la ciutat un dijous al mes propostes musicals d’estils diversos amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper. El primer dimarts de mes organitzem les Tertúlies Literàries amb l’Associació Gabriel Ferrater, centrades aquest curs en “La Escuela de Barcelona”. No oblidem el cicle Òpera entre copes, on el tenor Marc Sala, d’aprÒpera, ens explica una òpera a cada sessió, que es poden seguir presencialment o en línia. També acollim diferents Presentacions de llibres o xerrades i conferències sota el paraigua de l’Ateneu Parla.

I si t’agrada l’art, a l’Ateneu tenim dos espais expositius on  cada mes s’exposen propostes diferents de fotografia, pintura, gravats… Segueix-nos a les xarxes per no perdre’t res!