Nou programa de cursos i tallers d’hivern!

Un trimestre més a l’Ateneu us apropem novetats, formació, cultura i propostes diverses per al curs 2021-22. A partir d’aquest divendres dia 10, ja et podràs inscriure als gairebé 220 cursos trimestrals que es faran del 17 de gener al 9 d’abril del 2022. Al nostre web trobaràs el programa i pots xafardejar cada curs i conèixer el professorat, el contingut, els horaris i els preus dels tallers. Si tens qualsevol dubte, truca’ns al 936745195 o escriu-nos a secretaria@ateneu.cat i te’ls resoldrem encantats.
Recorda que a les instal·lacions del Museu del Còmic els infants i joves podran fer classes de manga, il·lustració i còmic i que com cada trimestre presentem moltes novetats.
Com ja sabeu, a l’Ateneu seguim apostant per unes classes segures, complint amb totes les mesures d’aforament, higiene i distància i mantenim una gran oferta de cursos en línia pels que prefereixen seguir aprenent des de casa.
Al programa també trobaràs la programació cultural del primer trimestre. Seguim amb les tertúlies literàries, l’òpera, els concerts, les exposicions, presentacions de llibres, xerrades… No et perdis res!