Primera Masterclass amb una artista de La Cambra de l’Ateneu!

Avui us escrivim no només per convidar-vos al proper concert de La Cambra de l’Ateneu, que tindrà lloc el dijous 14 de desembre a les 19 h de la mà de Lina Leónsinó també per informar-vos de la Masterclass Taller de Músiques del món. Els tresors de la tradició oral que aquesta flautista, cantaora i compositora andalusa ens oferirà el matí del dissabte 16 de 10 a 12 h.

Dins La Cambra de l’Ateneu han passat més de seixanta formacions des del 2017, i ara engeguem una nova proposta formativa que preveu l’organització de quatre Masterclass a l’any de la mà d’alguns dels músics que visitaran l’escenari de La Cambra, perquè puguem no només gaudir de la seva música, sinó també aprendre dels seus coneixements. La inscripció per aquesta primera Masterclass tindrà un preu en promoció de 10 €, 5 € per socis i sòcies de l’Ateneu i per estudiants de música de la ciutat.

En aquest primer taller amb Lina León, a través del cos i la veu aprendrem patrons rítmics i cançons característiques del flamenc i la música balcànica en un taller dinàmic i divertit per a tota la família. Podeu fer la vostra inscripció i ampliar informació des de l’enllaç que trobareu aquí: www.ateneu.cat/art-taller-musiques-mon/

A més, ja us podeu inscriure a la resta de masterclass que tindran lloc el següent trimestre:

Concert de Lina León i Pau Baigés

Com us hem avançat, el dijous 14 de desembre a les 19 h Lina León desplegarà de les seves ales i s’endinsarà en tot allò que comparteixen les músiques d’arrel. Abraçada pel piano de Pau Baiges, junts ens portaran de la mà per un recorregut molt particular de la cobla andalusa, el folklore dels Andes i el flamenco-jazz. Un cant al cor i a les muntanyes, on la frescor i la llibertat creativa s’ajunten per portar-nos en un viatge que fa olor de romaní i candela.

Entrada gratuïta. Necessària inscripció prèvia des d’una setmana abans (a partir del dijous 7 de desembre). Les persones sòcies de l’entitat ho podran fer des d’aquest dimarts dia 5. Us recordem que l’Ateneu fa pont aquesta setmana i per tant estarem tancats fins dilluns i haureu de fer les inscripcions online.

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa