Presentació del llibre “Postmortem”, d’Isabella Folk

El dimarts 8 de juny a les 19 h la sala d’actes de l’Ateneu acollirà la presentació del llibre “Postmortem”, d’Isabella Folk.

Entrada gratuïta, necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions

 

SINOPSI

Ángela és una jove traumatitzada per una infància dura, que la va portar a viure una vida horrible i precària, que la portarà a pactar amb el Diable a canvi d’aconseguir el seu somni, ser una escriptora d’èxit i escriure una obra mestra que la catapulti a l’Olimp dels grans autors. Es veurà embolicada en un món de negocis on veurà el cruel i superficial que és, on persones de negocis l’utilitzaran per a guanyar diners a la seva costa, a canvi d’èxit. Això la portarà a una espiral autodestructiva de sexe, drogues i alcohol que la farà descendir als inferns per aconseguir aquest somni, però no era això el que volia?

 

COM EXPLICAR POSTMORTEM?

És difícil explicar la història de POSTMORTEM sense fer un spoiler, ja que el llibre comença just al mig de la història per la qual cosa explicar la vida de la protagonista és rebel·lar moments del llibre. Ángela ha viscut una vida plena d’horrors en la qual la seva única oportunitat per a canviar és pactant amb el Diable. Postmortem és una novel·la urbana amb tints sobrenaturals i esotèrics. És una obra en la qual el diable és un personatge més, i no es tracta d’una metàfora. És un personatge amb presència física que intervé directament en la vida (i la mort) del personatge protagonista. Postmortem és una novel·la contemporània sobre l’èxit i del cost per a  aconseguir-lo.

 

QUI ÉS ISABELLA FOLK?

Isabella Folk (pseudònim de l’autora) és una jove nascuda a Barcelona. La seva passió per la lectura va començar als set anys, quan el seu pare la va portar per primera vegada a la biblioteca local, donant-li un exemplar de la novel·la ‘Els cinc’. Des de llavors, llegir es va convertir en la seva manera favorita per a deixar volar la seva imaginació i creativitat, la qual plasmava en petits relats escrits. Rondant els trenta anys, Isabella va sofrir una depressió contra la qual va lluitar durant anys, i escriure es va convertir en part de la seva teràpia, de manera que va aconseguir bolcar tots els sentiments negatius en l’escriptura, creant l’obra ‘Postmortem’. Avui dia, l’autora compagina els seus estudis en Dret juntament amb el seu amor per la paraula escrita, on el seu segell personal són personatges femenins envoltats d’un aire misteriós i fosc.

El nom d’Isabella Folk va néixer per l’admiració que processa cap a les dones de la seva família. Folk és el cognom de la seva rebesàvia paterna, una immigrant alemanya que va arribar a la fi de 1800 a un petit poble de Còrdova, on pertany la seva família, anomenat El Rincón. Va ser una dona forta que va saber adaptar-se a un país i una cultura diferents a les seves. Isabella és en honor a la seva besàvia, àvia i tia, totes elles paternes. Per aquestes dones va triar el seu nom. Quan va patir una depressió, pensar en les dones de la seva família li recordava que venia d’una família de dones fortes i que havia de seguir endavant.

Scheduled Activitats