Presentació del llibre “Triunfa por el mundo con el método SAPERE”

El dimarts 14 de novembre a les 19 h a la sala d’actes de l’Ateneu acollirem la presentació del llibre Triunfa por el mundo con el método SAPERE (Libros Indie, 2023), una guia pràctica plena de tècniques provades que permetrà al lector assolir l’èxit personal i professional al migrar.
Ens acompanyes? Entrada gratuïta fins completar aforament.
Sobre el llibreLa globalització és un fenomen que no para de créixer i ateny fortament a la població. Tots tenim cada cop més amics i coneguts distribuïts pel món, encara que no sempre gaudeixen de la mateixa fortuna. Uns triomfen en les seves aventures internacionals, inclús partint de situacions veritablement precàries, mentre altres retornen al cap d’un temps al seu país d’origen amb la sensació de fracàs. Però… quin és el veritable motiu?
L’acrònim SAPERE correspon a les diferents etapes per les quals es passarà en aquest particular viatge: Situació inicial, Anàlisi, Preparació, Treball (Empleo), Reputació i Establiment. Al mateix temps, SAPERE prové del llatí i significa ser intel·ligent o savi. I és que el terme descriu perfectament la necessitat de conèixer els secrets d’una transició que es converteix en una carrera d’obstacles per a la gran majoria de migrants.
Abandonar la pàtria sempre és extremadament difícil, però amb aquesta completa guia ho resultarà molt menys.
Sobre Pol Mas
Enginyer i escriptor santcugatenc amb gran esperit emprenedor, el seu interès per les paraules va començar de ben petit a través de la lectura. Després de comprovar que la passió per l’escriptura el guiava cap a nous horitzons, va decidir emprendre el camí de la divulgació per compartir la seva experiència i coneixement.
A més d’una primera experiència internacional a Brussel·les, on va fer el projecte de final de carrera, fa més de cinc anys es va traslladar de Sant Cugat a Lausana (Suïssa). Partia pràcticament de zero, sense un lloc de treball i un munt d’incògnites obertes, però gràcies a una exhaustiva preparació va aconseguir integrar-se ràpidament i prosperar laboralment, observant a diari els errors comuns que els estrangers cometen al migrar.
Aquest és el seu segon llibre de desenvolupament personal. El primer, Generación Z: tu guía de comunicación intergeneracional, el va autopublicar al 2022 i està disponible a Amazon en dos idiomes.
Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa