Presentació del llibre “La revolta de Cramòvia i altres contes”, de David Vila

Entrada gratuïta. Recomanable inscripció prèvia en aquest enllaç.

David Vila i Ros (Sabadell, 1977) compagina la feina de professor amb els recitals de contes i amb les conferències sobre llengua i literatura. Recentement va visitar l’Ateneu amb el seu projecte Llenguaferits i ara torna per presentar-nos el llibre de contes La Revolta de Cramòvia (Voliana Edicions, 2020) el dimarts 30 de maig a les 19 h a la sala d’actes de l’Ateneu.

Entrada gratuïta.

 

Sobre La Revolta de Cramòvia

El llibre és un recull de contes de revoltes utòpiques (però imprescindibles). Contes de l’obaga. Contes de quan l’amor és un tren sense vies. Contes de revoltes tangibles. I sí, la revolta de Cramòvia, la història d’un país potser (i només potser) imaginari. Fet i fet, no us adoneu que els carrers són en flames perquè vosaltres els enceneu?

«Vila i Ros vindria a ser com un franciscà dels contes, algú que torna als orígens, a l’evangeli de la civilització humana que n’explicava a la vora del foc sense perdre peu en els temps inhumans que tantes estones ens toca viure.»

Teresa Costa-Gramunt a Núvol

 

David Vila i Ros és autor de llibres d’articles, de poesia, de narrativa i d’assaig polític i lingüístic. En el camp de la narrativa ha publicat els reculls de contes Ni ase ni bèstia (2010), Verba, non facta (Voliana Edicions, 2014) i Roba estesa (Voliana Edicions, 2017), els àlbums il·lustrats El Monstre Joan (2017) i El Monstre Joan va a l’escola (2019) i la novel·la per a nens i nenes Les sabates esblanades (2019).

Ha tingut càrrecs de responsabilitat en diverses entitats de foment del català (CAL, Fundació Reeixida, Tallers per la Llengua, Òmnium Cultural), ha col·laborat amb mitjans escrits i radiofònics d’arreu del país i actualment és coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua a Sabadell i vicepresident de la companyia de teatre-dansa Petit Món. El podeu llegir al blog Malgrat la boira.

Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa