Portes obertes amb motiu dels 25 anys de cursos i tallers!

Amb la programació de tardor d’enguany comencem la celebració dels 25 anys organitzant cursos i tallers de manera ininterrompuda, concebuts per trimestres i amb un ampli ventall de disciplines i formats. 25 anys durant els quals hem teixit complicitats amb totes les persones usuàries que ens hi heu acompanyat gaudint de les activitats, formant-vos, aprenent, cuidant-vos i sobretot relacionant-vos entre vosaltres creant llaços d’amistat, afinitat i cohesió.

Gràcies a tots els usuaris d’aquests anys i les excel·lents persones que han format el professorat, equips tècnics i juntes de l’entitat hem esdevingut un espai de referència a Sant Cugat per a la formació, la cultura i l’atenció a la ciutadania.

Per celebrar-ho i donar-vos les gràcies estem organitzant un seguit d’activitats que desenvoluparem durant tot el curs però comencem convidant-vos a un tast d’allò que hem sabut fer durant aquests 25 anys, un tast dels nostres cursos i tallers, en format portes oberts i gratuït.  Necessària inscripció prèvia!

Oferirem entre el 14 i 16 de setembre més de 35 sessions gratuïtes per fer un tastet de què es fa a l’Ateneu i que pugueu conèixer el professorat, les instal·lacions i el contingut dels cursos o, si ja sou alumnes, proveu de fer aquell taller que sempre us ha interessat… Podeu consultar tota la programació aquí. Cal reserva prèvia en aquest enllaç!

Scheduled Notícies Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa