‘Por favor, una mica de memòria històrica’

El proper divendres dia 27 s’inaugura a l’Ateneu l’exposició ‘Por Favor, una mica de Memòria històrica (1974-1978)’, de la mà del Memorial Manuel Vázquez-Montalbán.

Aquesta exposició pretén ser un homenatge a la revista d’humor polític Por Favor, que va ser publicada des del inicis de 1974 fins al final de 1978. Mostrant un recull del que va ser aquesta publicació, es pretén recordar els esdeveniments d’aquell moment històric, des de just després de l’assassinat del President Carrero Blanco, fins l’aprovació de la Constitució de 1978, passant per la mort de Franco.

L’exposició començarà el divendres 27 de gener a les 19 h amb una xerrada a càrrerc de  Josep V. Saval, biògraf de Manuel Vázquez Montalbán i professor a la Universitat d’Edinburgh. Participarà també en aquest acte Anna Sallés, professora d’Història Contemporània de l’UAB i companya de MVM.

El divendres dia 10 de febrer, també a les 19 h, es farà una taula rodona amb la intervenció de Francesc Salgado, professor a Comunicació de la UPF, que farà de moderador, Paco Minuesa, Jesús Bolinaga i José Luís Martín, il·lustradors, i Borja de Riquer, catedràtic d’Història Contemporània de la UAB.

El dijous dia 2 de març, just abans de Sant Medir finalitzarà l’exposició. No te la perdis!