Parlem de Salut Mental: Entendre l’anisetat, amb Claudia Aineto

Activitat gratuïta. Necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions.

L’activitat es podrà seguir també en directe des del nostre canal de Youtube.

 

El dimarts 16 de gener a les 19 h dins del cicle de sensibilització i lluita contra l’estigma en Salut Mental que programa el Club Social Espai de Lleure de l’Ateneu, acollirem la conferència Entendre l’ansietat amb la psicòloga especialista en Neuropsicologia Clínica Claudia Aineto Roig, i amb la col·laboració de la Dra Soler, metge de capçalera.

Vivim en una societat basada en necessitats, incoherent, amb greus problemes per a prioritzar i constantment invalidant emocionalment els uns als altres. On les emocions menys agradables cal amagar-les, estar sempre felices i satisfets amb les nostres vides. Un bon dia ens escoltem i obrim els ulls sorpresos, però ja és tard…l’ANSIETAT ja aquesta aquí.

 

Claudia Aineto Roig

Psicòloga General Sanitària i Psicòloga especialista en Neuropsicologia Clínica. Va acabar el grau de Psicologia a l’any 2014 a Blanquerna (Ramon Llull), va seguir la seva formació com a Psicòloga General Sanitaria a la mateixa institució l’any 2015 i va especialitzar-se en Neuropsicologia Clínica l’any 2020 a Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona. Té un postgrau en psicoanàlisis infanto-juvenil a la Federació de Psicoterapeutes d’Espanya (2016).

És autora de varies publicacions a El Jardí de Sant Gervasi i al Tot Sant Cugat, on ha publicat el passat mes de Febrer del 2022 “No va ser un accident, va ser un suïcidi”.

Actualment treballa com a especialista en Neuropsicologia a la Fundació Uszheimer amb malalties neurodegeneratives i a Policlínic Torreblanca, on ofereix atenció a la salut mental en adults i infanto-juvenil.

 

 

Scheduled Espai de Lleure Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa