Ens tornem a veure l’1 de setembre per iniciar les inscripcions trimestrals!

L’agost és el mes de les vacances a l’Ateneu, però mentre nosaltres ens prenem una merescuda pausa, pots anar descobrint tota la proposta trimestral de cursos, tallers, monogràfics i programació cultural pel primer trimestre del curs 2023-2024: Aquí trobaràs el programa digital i al setembre t’arribarà també en paper a casa! Les inscripcions estaran obertes des del divendres 1 de setembre fins a esgotar les places pels més de 220 cursos que tindran lloc del 25 de setembre al 22 de desembre a les nostres instal·lacions a l’avinguda de Gràcia, 16. Us recordem que les inscripcions són trimestrals, tot i que alguns tallers tenen continuïtat tot el curs 2023/2024.

Aprofita aquest mes per navegar per la web www.ateneu.cat i ampliar informació sobre el contingut de cada curs, el professorat i el material necessari. A més a més, entre el 14 i el 16 de setembre oferim unes jornades de portes obertes per celebrar el 25 aniversari de Cursos i Tallers. Podràs fer una classe de prova de 35 cursos diferents, però tot i ser gratuïtes, serà necessària inscripció prèvia a partir de l’1 de setembre.

I per acabar, no oblidis que del 4 al 21 de setembre hem preparat una proposta de cursos de Pilates, Ioga, Ioga Salut o Ioguilates per fer-te més fàcil la tornada de les vacances. Afanya’t a fer la inscripció tant en línia des de www.ateneu.cat/inscripcions com al taulell de secretaria pel taller que més t’agradi.

T’hi esperem a l’avinguda de Gràcia, 16 o al telèfon 936 74 51 95 a partir de l’1 de setembre per informar-te amb detall i resoldre qualsevol dubte!

Scheduled Notícies