Obrim en dissabte

Aquest trimestre l’Ateneu també obre en dissabte, concretament els propers 18 de febrer i 18 de març. Així que si ets d’aquelles persones que mai no pot venir a un curs de l’Ateneu per horaris, que entre setmana vas molt liat…aquesta és la teva!

Pels amants de la cuina, oferim un monogràfic de cuina de muntanya i un de croquetes amb propostes d’allò més originals. Tenim també un racó reservat per aquells curiosos de l’agricultura i la jardineria tots dos dies, així com pels bojos de la informàtica i les apps, amb una cita per parlar de Twitter i una altra per descobrir el meravellós món de l’Evernote. La Susanna Camps, professora de narrativa de la casa, també estarà tots dos dissabtes per oferir cursos d’escriptura, un d’ells per a joves. I sempre tenim lloc també per a propostes d’esbarjo com ara un taller de percussió corporal, pilates lúdic, pintura al pastel o zumba en família.

I a més els dissabtes també acullen algunes de les xerrades gratuïtes de l’Espai família: parlem d’educació i d’adolescents. Consulta la programació a www.ateneu.cat.

Afanya’t i reserva la teva plaça!!!