Obrim en dissabte

Sembla ser que això de que l’Ateneu obri també alguns dissabtes s’està consolidant, i que a la gent li agrada venir a passar el primer matí del cap de setmana amb nosaltres i fer algun curs. Doncs bé, demà toca novament dissabte a l’Ateneu!!

Pels amants de la cuina, oferim un monogràfic de croquetes i ja fa molts dies que és ple! Així que si t’has quedat amb les ganes, atents que el trimestre que ve el repetirem…

Tenim també un racó reservat per aquells curiosos de la jardineria, amb un taller que segur et donarà les indicacions necessàries per posar a punt el jardí o el balcó ara que estem a les portes de la primavera. L’Ateneu de dissabtes també és racó pels amants de la informàtica i les apps tan novedoses, amb un taller per descobrir l’Evernote. I sempre tenim lloc també per a propostes d’esbarjo com ara un taller de percussió corporal, un curs de pintura al pastel o una sortida pels amants de la fotografia.

I a més els dissabtes també acullen algunes de les xerrades gratuïtes de l’Espai família: demà parlem d’educació i escoles amb la Mònica Roca. Consulta la programació a www.ateneu.cat.

Afanya’t i reserva la teva plaça!!!