Nunc Stans. Mostra de Dansa contemporània amb Ariadna Grau

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions

A l’Ateneu acollim aquesta mostra de dansa contemporània que anirà acompanyada d’una explicació del procés creatiu. La sala d’actes ha estat un dels llocs on aquesta peça, creada i interpretada per la ballarina Ariadna Grau i dirigida per Ferran Gordillo, ha anant prenent forma i desenvolupant-se.

 

NUNC STANS
Escoltes una veu. Ets tu mateixa. Present i a la vegada no palpable vas seguint la polifonia omnipresent de veus hipnòtiques en to i lletra, un “jo” en fuga, perdent-se, buscant-se, escapant i retornant de si a si mateixa fins allà on arribi la possibilitat d’encara ser aquest “jo” que és. En l’espai una dona sola; una infinitat d’oracions autògenes configurant la identitat. És l’espai on es desintegra la unitat de consciència que és el “jo”, i un cop la percepció d’unitat del si mateix es desfigura, la imatge d’una mateixa esdevé interferències, esbossos, possibilitats de presència.
En somnis somio amb una dona, sóc la dona que somio, però no sóc aquesta que soc, sinó una altra, encara que també m’anomeni a mi mateixa amb el nom de “jo”
Scheduled Activitats