Una nova edició del Concurs de Pessebres de l’Ateneu

L’any 2013 l’Ateneu va recuperar el Concurs de Pessebres que històricament havia organitzat l’entitat, i des de llavors cada any ha anat creixent la participació fins arribar als més de 30 pessebres inscrits dels últims anys. El passat 23 d’octubre es van obrir les inscripcions per participar en aquesta edició, i es podran fer efectives fins el 15 de desembre.

El concurs convida a participar a tots els veïns i veïnes del municipi i s’hi podran presentar tot tipus de pessebres, classificats en cinc categories: popular, artístic, innovador, infantil i de col·lectiu. Es tindrà en compte l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Podeu consultar els materials i tècniques de cada categoria a les bases del concurs a la web de l’Ateneu www.ateneu.cat/projectes/concurs-de-pessebres

Enguany, a diferència de l’any passat, el concurs recupera les visites presencials del jurat, però per qui no vulgui que el jurat passi pel domicili es podrà participar a la nova categoria Digital, enviant les fotografies i/o vídeo.

L’acte d’entrega de premis tindrà lloc el dijous 29 de desembre a les 19 h a l’Ateneu, i està patrocinat per Pastisseria Sàbat, Vins Noé, Òmnium Cultural i l’Ateneu. Prèviament es farà el ja tradicional recorregut pels pessebres en finestra, amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i l’Escola de música Fusió pels pessebres que participen al concurs. La sortida es farà des de la Plaça de Barcelona els dies 27, 28 i 29 de desembre, a les 18 h a la Plaça Barcelona i la participació serà oberta.