Nous propòsits per aquest 2023 amb l’Ateneu

Ens acomiadem d’un any que ens ha fet aprendre i avançar i on hem viscut moments increïbles, però comencem el 2023 plens d’il·lusió per tot el que vindrà.

I tu, encara no has decidit quins propòsits et faràs pel nou any? Potser el 2023 és l’any en què aprens francès, portuguès o alemany. En què aconsegueixes ballar Ball de bot, a fer Txíkung, en què perfecciones les teves habilitats amb cursos com Cuina de temporada, Arrossos o Cuina de cap de setmana, comences a Escriure una novel·la, Perds la por a l’ordinador o descobreixes tot el que pots fer amb el teu mòbil o tauleta. Potser comences un curs de Còmic, Il·lustració, Manga o Disseny de personatges al Museu del Còmic, o t’endinses en el passat amb el curs Viatges i viatgers a l’Edat Mitjana.  A l’Ateneu pots fer tot això i mot més, per això et convidem a descobrir tot el nostre programa de cursos i tallers que tindran lloc del 16 de gener al 31 de març. Potser també trobes el regal que estaves buscant!

Recorda que pots fer les inscripcions tant en línia com presencialment (avinguda de Gràcia, 16 de Sant Cugat). T’hi esperem!