Et presentem les novetats dels cursos d’aquesta tardor

Com ja sabeu, a banda dels cursos que venim programant des de fa anys, ens agrada oferir noves propostes de tallers o monogràfics que ens apropin el coneixement que sempre aporta un nou professorat, al temps que ampliar l’oferta formativa per poder adaptar-nos als interessos de l’alumnat i a la demanda d’un món sempre canviant.

És per això que volíem presentar-vos les novetats que hem inclós aquest trimestre, i des d’aquí us animem a entregar-vos a l’aventura del coneixement!

 

BENESTAR: COS I MENT

Monogràfics de Ioga: Fonaments del Ioga, Taller d’invertides, Laboratori d’àssanes i variacions

Exercici terapèutic virtual (en línia)

Mindfulness. Tècniques de regulació de l’estrès

Automassatge terapèutic amb shiatsu

 

INFORMÀTICA I INTERNET

Textos que venen, aprèn tècniques de Copywriting (en línia)

Seminari SEO, els secrets del posicionament natural (en línia)

 

IDIOMES

Français entre nous

Italià: Música maestro!

 

CONEIXEMENTS I LLEURE

Actualitat econòmica. L’altra cara de la moneda

Intel·ligència artificial

Reciclatge de la roba

Reaprofitem texans

Planificació de menús

 

NARRATIVA I LITERATURA

Relats utòpics

Poesia des d’una mirada de gènere: el cos del delicte

Viatgem amb Tirant lo Blanc

 

ART I MANUALITATS

Què s’amaga rere les obres de Klimt? 

Una passejada per la Florència de Leonardo da Vinci

Lettering nadalenc

Dibuix urbà: pintem el Monestir. Sketching

 

HUMANITATS

La filosofia com a forma de vida

 

CUINA I GASTRONOMIA

Cuina vegana per recórrer el món

Cuina de temporada amb ganxo

Monogràfics de pastisseria:  Taller de panellets gurmetPastisseria salada: Braç de gitano d’ensalada russa / Cassoletes veganes de fruitaCorona de plume cake de fruites tradicional de Nadal

Monogràfics de pastisseria per Infants i joves: -Taller de galetes 3D: Pinyata de carbassa / Pastisseria salada: Porquets de pernil dolç i formatge / Taller de galetes de gingebre decorades amb glassa