Nou trimestre, nous cursos

Gairebé toquem les portes de la Setmana Santa. Quines ganes de vacances després d’un trimestre tan llarg! Doncs a l’Ateneu ja treballem en el que vindrà després, i és que el dia 24 comencen els nous cursos i tallers del 3r trimestre. Gairebé 170 per triar!

Tenim les propostes de sempre, és clar: pilates, ioga, grups de lectura, cursos de narrativa, danses de tot tipus, patchwork i costura a màquina, fotografia… No acabaríem pas. Però a l’Ateneu sempre us volem sorprendre. Per això també tenim propostes noves: nous cursos de cuina, bodyjump i acroioga, cursos oficials de mecanografia, tallers de tècniques d’estudi, tango, cursos de lightroom, més xerrades de l’espai família… Vaja, tot el que se’ns ha acudit!

També obrirem dos dissabtes: 20 de maig i 10 de juny, amb moltíssimes propostes pels més ocupats entre setmana i tallers familiars.

Aconsegueix un programa de l’Ateneu o mira’l a www.ateneu.cat. A la primera pàgina tens el nostre horari, que et facilitarà buscar els cursos segons la disponibilitat que tinguis. Ah, i recorda passar-te per l’Ateneu a fer la teva inscripció, que això ja comença a estar ple!