Nou programa de cursos i tallers d’hivern!

Ja tenim aquí el nou programa de cursos i tallers d’hivernA partir de dimecres 7 de desembre podràs fer la teva inscripció tant en línia com presencialment (avinguda de Gràcia, 16 de Sant Cugat) als cursos i tallers que tindran lloc del 16 de gener al 31 de març a l’Ateneu Santcugatenc.

Un trimestre més oferim una completa programació amb cursos de totes les branques: Joves, Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements i Lleure, Narrativa i Literatura, Art i Creativitat, Hort i Jardí, Humanitats, Informàtica, Cuina… Seguim amb la col·laboració amb el Museu del Còmic, incorporant cursos també per a majors de 16 anys i moltes més novetats: Monogràfics de correcció postural, Ioga, Mindfulness, Cuina i Nutrició, Literatura o Escriptura, de Tast de vi…, Ioguilates, Cuina italiana en italià, cursos per aprendre a Organitzar les teves fotos o treballar els Records Fotogràfics, d’Història del Feminisme o el curs Quo vadis, art? un recorregut pels inefables camins de l’art. Aquestes són algunes de les novetats que hi trobaràs, però t’animem a passejar pel programa o per la web i triar el curs que més t’agrada.

Estigues preparat el dia 7 que obrim inscripcions per no quedar-te sense plaça! Per l’alumnat que esteu cursant un curs aquest trimestre, us recordem que teniu inscripció prioritària fins al dia 6 de desembre. Assegureu-vos la plaça pel següent trimestre!

Al programa també hi trobareu la programació cultural i els cursos de Nadal, que ja tenen oberta la inscripció!